Grondverzetbedrijf Lochem

Wij staan altijd klaar voor iedereen

Woont u in Lochem of heeft u een bedrijf waar een klus uitgevoerd moet worden? Voor een echte allrounder kunt u altijd terecht bij De Poorte Joppe. Wij kunnen als grondverzetbedrijf natuurlijk tal van grondwerken voor onze rekening nemen, waarbij naast grondverzet ook het aanleggen van bijvoorbeeld rioleringen mogelijk is. Daarnaast kunnen wij voor u optreden als sloopbedrijf en alles netjes voor u opruimen na de sloopwerken. Bij De Poorte Joppe hebben wij vele medewerkers die altijd vakkundig voor u te werk kunnen gaan. Wij zijn beschikbaar voor particulieren en ondernemers en bieden daarbij tal van verschillende diensten aan. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor het huren van materialen of de losse verkoop van verschillende producten. Uw project in Lochem hoeft niet meer teveel geld te kosten als u kiest voor ons bedrijf. Wij bieden iedereen namelijk alle diensten met een ruime ervaring tegen messcherpe tarieven.

Huur bij ons verschillende materialen

Voor verschillende materialen van een goede kwaliteit kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij beschikken voor u in Lochem namelijk over verschillende materialen die wij voor verhuur aanbieden tegen schappelijke tarieven. U kunt de materialen zelf bij ons komen huren en na gebruik bij u in Lochem natuurlijk weer bij ons terugbrengen. Wilt u weten wat wij op het gebied van verhuur te bieden hebben? Kijk in onderstaand overzicht of neem snel contact met ons op:

 • Dompelpomp voor vijvers
 • Bouwhekken
 • Kunststof rijplaten
 • Kloofmachine
 • Verticuteermachine
 • Aanhangwagens
 • Trilplaten
 • Bladblazers

Lochem

Kom bij ons langs voor losse productverkoop

Voor alle klanten in Lochem is het ook mogelijk om bij ons langs te komen voor onze losse verkoop. U kunt bij ons altijd vanuit Lochem terecht als u op zoek bent naar bijvoorbeeld gesteente, plastic, graszaad, aarde of zand. Vele producten kunnen wij bovendien zelf bij u in een Big Bag af komen leveren, zodat u er zo min mogelijk moeite aan zal moeten besteden. Wilt u meer weten over losse verkoop, dan kunt u ons natuurlijk contacteren. Anderzijds zal het de moeite ook lonen om eens een keer bij ons langs te komen.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u voor uw project in Lochem meer informatie nodig over onze diensten? Contact opnemen kan heel eenvoudig door te bellen of mailen. Ook voor u in Lochem hebben wij natuurlijk altijd een totaaloplossing beschikbaar en kunt u rekenen op een deskundig advies. Wilt u bovendien een offerte ontvangen, dan is dat uiteraard altijd geheel vrijblijvend.

Recente Projecten

Recente Projecten

  Contact opnemen

  De poorte joppe

  Sinds 1945 zijn wij gevestigd het plaatsje Joppe in de gemeente Lochem. Tot 2017 onder de naam Vrielink Joppe. Onze werkzaamheden richten zich vooral op straat-, sloop,- en grondwerk. Voor meer informatie:

  Telefoon: +31 (0) 575 494308
  E-mail: info@depoortejoppe.nl