Grondverzetbedrijf

Schakel professionele hulp in voor uw grondwerken

Heeft u een grondverzetbedrijf nodig om uw project professioneel aan te kunnen laten pakken? De Poorte Joppe is het bedrijf dat beschikt over de nodige materialen om uw project gegarandeerd succesvol aan te kunnen pakken. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze deskundige medewerkers, kunnen wij met ons grondverzetbedrijf een breed scala aan diensten leveren voor iedere klant. U kunt bij ons altijd rekenen op een uitgebreide service en een nette afhandeling van zaken. Het maakt voor ons niet uit of u als particulier of zakelijke klant een project uit wil laten voeren. Wij hebben alles in huis om uw project vakkundig aan te pakken en zijn over het algemeen altijd snel beschikbaar. Mensen schrikken vaak af op de kosten die een project met zich meebrengen. Toch kunnen wij u als grondverzetbedrijf beloven dat u bij ons altijd kunt rekenen op scherpe tarieven. Als grondverzetbedrijf hebben wij natuurlijk niet alleen diensten, maar kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van materialen. Daarnaast kunt u ook middels onze verhuur zelf een aantal materialen huren die eventueel voor een project gebruikt kunnen worden.

Verhuren van materialen

Om ons grondverzetbedrijf zo breed mogelijk neer te zetten hebben wij ervoor gekozen om ook als verhuurder van materialen aan het werk te gaan. Binnen onze verhuur hebben wij tal van kwalitatieve materialen beschikbaar, die ook u vandaag nog kunt huren. Naast de scherpe tarieven voor onze diensten kunt u ook bij onze verhuurafdeling altijd rekenen op nette prijzen. Geen project hoeft meer te duur te zijn en bovendien kunt u dankzij onze materialen altijd zorgvuldig aan de slag gaan. Hieronder kunt u een klein overzicht zien van materialen die u eventueel via ons kunt huren:

 • Aanhangwagens
 • Trilplaten
 • Bladblazers
 • Dompelpomp voor vijvers
 • Bouwhekken
 • Kunststof rijplaten
 • Kloofmachine
 • Verticuteermachine

Grondverzetbedrijf

Vrijblijvend een offerte of advies aanvragen

Wij snappen het dat u niet zomaar ja wilt zeggen tegen een grondverzetbedrijf. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden of een advies wilt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons altijd telefonisch benaderen of ervoor kiezen om een mail te sturen. Eén van de medewerkers in ons grondverzetbedrijf zal al uw vragen snel en vakkundig beantwoorden. Op basis van het project dat u aan wil gaan zullen wij geheel vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Bij ons bent u dus altijd vooraf op de hoogte van de kosten die een project met zich meebrengen. Heeft u een grondverzetbedrijf nodig? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Recente Projecten

Recente Projecten

  Contact opnemen

  De poorte joppe

  Sinds 1945 zijn wij gevestigd het plaatsje Joppe in de gemeente Lochem. Tot 2017 onder de naam Vrielink Joppe. Onze werkzaamheden richten zich vooral op straat-, sloop,- en grondwerk. Voor meer informatie:

  Telefoon: +31 (0) 575 494308
  E-mail: info@depoortejoppe.nl