Sloopwerk

Wilt u een schuur gesloopt hebben? Of wellicht een geheel gebouw? Door onze ruime ervaring en de beschikking over het juiste materiaal kunnen wij dit voor u verzorgen.

Door diverse gespecialiseerde uitrustingsstukken aan onze machines, zoals sorteergrijpers, sloophamers en puinvergruizers, kunnen wij alle sloopwerken uitvoeren. Voor de afvoer van sloopmaterialen maken wij gebruik van een haakarm systeem, waarbij wij ook diverse geschikte containers hebben. Indien gewenst kunnen wij verschillende containers plaatsen zodat het materiaal snel en goed gescheiden kan worden afgevoerd.

Puinbreken

Puin afkomstig van sloopwerk gaat naar ons eigen depot om gecertificeerd gebroken te worden. Mocht u het puin willen hergebruiken? Wij kunnen tevens op locatie puin laten breken.

Grond zeven

Wanneer er gebouwen zijn gesloopt blijven er meestal toch wat puin resten achter in de grond. Om de grond dan toch geschikt te maken voor gebruik beschikken wij over een mobiele zeefinstallatie om bij u op locatie de grond te zeven.

Recente Projecten

Recente Projecten

    Contact opnemen

    De poorte joppe

    Sinds 1945 zijn wij gevestigd het plaatsje Joppe in de gemeente Lochem. Tot 2017 onder de naam Vrielink Joppe. Onze werkzaamheden richten zich vooral op straat-, sloop,- en grondwerk. Voor meer informatie:

    Telefoon: +31 (0) 575 494308
    E-mail: info@depoortejoppe.nl