Grondverzet

Voor het verzetten van kleine en grote projecten

Bent u op zoek naar een vakspecialist die goed om kan gaan met alle materialen voor grondverzet? Wij zijn in het bezit van alle materialen om uw project grondig aan te kunnen pakken. De Poorte Joppe is het bedrijf dat u zoekt als het gaat om grondwerken. Wij zijn beschikbaar voor kleine en grote projecten voor iedere klant. U kunt bij ons altijd aankloppen als particulier, maar ook voor de bedrijven zijn wij uiteraard gewoon beschikbaar. Als u kiest voor De Poorte Joppe, dan kiest u voor ervaring. Al onze medewerkers zijn deskundige vakspecialisten en weten exact hoe zij te werk moeten gaan. Onze ervaring en deskundigheid op het gebied van grondverzet kunt u bovendien altijd genieten tegen de scherpste tarieven. Uiteraard zijn wij voor iedereen beschikbaar en zijn wij te contacteren voor een brede dienstverlening. Niet alleen grondverzet, maar ook werkzaamheden aan riolering of bestrating kunnen wij bijvoorbeeld voor u uitvoeren. Naast het verlenen van diensten kunt u bij ons ook verschillende materialen huren en hebben wij ook een losse verkoop vanaf ons eigen terrein.

Huren tegen scherpe tarieven

Heeft u voor een project met grondverzet materialen nodig? U kunt bij ons ook terecht als u voor grondverzet materialen moet huren. Uiteraard kunnen wij de materialen allemaal regelen als wij bij u aan de slag gaan, maar ook voor uzelf zijn er tal van mogelijkheden altijd beschikbaar. Als u ervoor kiest om bij ons te gaan huren kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven. Daarbij hebben wij alleen maar kwaliteitsproducten in de verhuur, waardoor u altijd zorgvuldig te werk zal kunnen gaan. Om u een beeld te geven hebben wij een overzicht gemaakt van een aantal materialen dat u bij ons in de verhuur kunt vinden:

 • Bouwhekken
 • Kunststof rijplaten
 • Kloofmachine
 • Bladblazers
 • Dompelpomp voor vijvers
 • Verticuteermachine
 • Aanhangwagens
 • Trilplaten

Grondverzet

Vraag om een vrijblijvende offerte of advies

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor grondverzet of heeft u andere informatie nodig? Bij ons kunt u altijd geheel vrijblijvend terecht voor een advies of een offerte. Wij zijn telefonisch goed bereikbaar en ook vragen per mail zullen altijd snel beantwoord worden. U kunt bij ons altijd spreken met een deskundige medewerker die u alles over grondverzet kan vertellen. Als u een offerte nodig heeft zullen wij die geheel op maat voor u maken, zodat u vooraf altijd weet wat de kosten voor grondverzet bij ons zullen zijn. Wacht niet langer meer, maar neem vandaag nog contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Recente Projecten

Recente Projecten

  Contact opnemen

  De poorte joppe

  Sinds 1945 zijn wij gevestigd het plaatsje Joppe in de gemeente Lochem. Tot 2017 onder de naam Vrielink Joppe. Onze werkzaamheden richten zich vooral op straat-, sloop,- en grondwerk. Voor meer informatie:

  Telefoon: +31 (0) 575 494308
  E-mail: info@depoortejoppe.nl