Grondwerken

Voor verschillende werkzaamheden

Heeft u een bedrijf nodig die voor u verschillende grondwerken uit kan voeren? Wij van De Poorte Joppe hebben alles in huis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. Met de juiste vakmensen kunnen wij altijd klaarstaan voor de grotere, maar ook voor kleinere projecten. Wij verwelkomen u hierbij graag als particuliere klant, maar ook bedrijven zijn bij ons natuurlijk altijd van harte welkom. Als u bij ons terecht komt kunt u wat betreft grondwerken natuurlijk altijd rekenen op een uitgebreide service. Daarnaast rekenen wij altijd scherpe tarieven en hebben wij altijd alles in huis om u van dienst te kunnen zijn. Naast het uitvoeren van werkzaamheden kunt u bij ons ook altijd terecht als u op zoek bent naar materialen. Verschillende materialen kunnen bij ons gehuurd worden en ook losse verkoopproducten zijn direct vanaf ons terrein af te halen. Hierbij kunt u uiteraard denken aan aarde en zand, maar ook voor gesteente, folie en graszaad bent u bij ons aan het juiste adres.

Verhuur van grondwerkproducten

Bent u op zoek naar materialen die u kunt gebruiken om uw grondwerken uit te voeren? Wij hebben alles in huis om u als verhuurbedrijf van dienst te zijn. Heeft u groot materieel nodig in combinatie met één van onze medewerkers, dan is dat uiteraard ook altijd een mogelijkheid. Wat betreft verhuur zijn er verschillende kwaliteitsproducten die u bij ons kunt huren.

Met een breed aanbod van materialen hebben wij ook voor de verschillende grondwerken een aantal zaken altijd beschikbaar. Om te beginnen vindt u hieronder alvast een klein overzicht van de materialen die wij voor verhuur altijd beschikbaar hebben:

 • Verticuteermachine
 • Bladblazers
 • Dompelpomp voor vijvers
 • Bouwhekken
 • Kunststof rijplaten
 • Kloofmachine
 • Aanhangwagens
 • Trilplaten

Grondwerken

Benader ons vandaag nog voor een vrijblijvend advies

Iedereen die een project wilt gaan starten, waar grondwerken bij komen kijken, kan uiteraard contact met ons opnemen. Wij kunnen u betreft de verschillende grondwerken altijd voorzien van een passend advies. Wilt u grondwerken door ons uit laten voeren, dan is het natuurlijk altijd een optie om een vrijblijvende offerte bij ons op te vragen. Voor contact kunt u ons altijd telefonisch benaderen. Daarnaast is het mogelijk om een keer langs te komen en kunt u voor uw grondwerken ook altijd contact opnemen door ons een e-mail te sturen. Aarzel in ieder geval niet om contact op te nemen en laat uzelf vandaag nog verrassen door de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Recente Projecten

Recente Projecten

  Contact opnemen

  De poorte joppe

  Sinds 1945 zijn wij gevestigd het plaatsje Joppe in de gemeente Lochem. Tot 2017 onder de naam Vrielink Joppe. Onze werkzaamheden richten zich vooral op straat-, sloop,- en grondwerk. Voor meer informatie:

  Telefoon: +31 (0) 575 494308
  E-mail: info@depoortejoppe.nl