Sloopbedrijf

Kies voor een zorgvuldige afhandeling

Mocht u een sloopproject hebben, dan wilt u natuurlijk wel een sloopbedrijf inhuren dat op de juiste manier te werk kan gaan. De Poorte Joppe beschikt over de juiste medewerkers om uw project gegarandeerd te laten slagen. Wij hebben alles in huis om ieder project snel, maar vooral zorgvuldig aan te kunnen pakken. Als sloopbedrijf hebben wij door de jaren heen natuurlijk al heel wat ervaring opgedaan bij voorgaande klanten. Met een portfolio van tevreden klanten kunnen wij ook uw project aanpakken. Wij staan klaar voor ieder klein project, maar ook voor grote projecten draaien wij onze handen niet om. Met alle juiste materialen kunnen wij namelijk alles voor u uitvoeren. U kunt bij ons terecht als particulier klant, maar ook bedrijven zijn natuurlijk als klant van harte welkom. Naast de sloopwerken die wij voor u uit kunnen voeren hebben wij nog een veel bredere dienstverlening. Mochten er dus meerdere aspecten aangepakt moeten worden, dan kunt u ook altijd eenvoudig bij ons terecht. Zo kunnen wij eventuele grondwerken, riolering, bestrating en eventuele overige werkzaamheden altijd voor u aanpakken.

Totaalpartner voor iedere klant

Om voor iedere klant het totaalpakket te kunnen leveren moet een sloopbedrijf natuurlijk wel een breed aanbod aan diensten hebben. Naast de werkzaamheden die wij bij u als sloopbedrijf uit kunnen voeren is het daarom ook mogelijk om op ons terrein direct zelf producten aan te schaffen. U kunt denken aan verschillende steensoorten, graszaad, plastic, zand of aarde. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om aan te kloppen voor de huur van verschillende materialen. Hierdoor heeft u altijd de mogelijkheid om projecten zelf aan te pakken, ook als u zelf niet over de juiste materialen beschikt. Huren kan bij ons altijd tegen scherpe tarieven. Bovendien verhuren wij alleen producten van een hoge kwaliteit. U kunt hieronder in het overzicht zien wat voor materialen wij allemaal voor u te huur aan kunnen bieden:

 • Trilplaten
 • Aanhangwagens
 • Dompelpomp voor vijvers
 • Bouwhekken
 • Bladblazers
 • Kunststof rijplaten
 • Kloofmachine
 • Verticuteermachine

sloopbedrijf

Neem contact op voor meer info

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij als sloopbedrijf te bieden hebben? Neem vandaag nog contact met ons op. Contact opnemen met ons sloopbedrijf kan door te bellen, maar ook mailen is natuurlijk een goede optie. Wij zullen u altijd snel te woord staan en voorzien van een passend advies. Voor iedere klant die bij ons sloopbedrijf aanklopt is het bovendien mogelijk om een offerte op te vragen. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend en u zit nog helemaal nergens aan vast. Met de offerte bent u altijd op de hoogte van eventuele kosten en weet u precies wat uw project allemaal van u vraagt. Neem vandaag nog contact op en ontdek de vele voordelen die wij als sloopbedrijf te bieden hebben voor u als klant.

Recente Projecten

Recente Projecten

  Contact opnemen

  De poorte joppe

  Sinds 1945 zijn wij gevestigd het plaatsje Joppe in de gemeente Lochem. Tot 2017 onder de naam Vrielink Joppe. Onze werkzaamheden richten zich vooral op straat-, sloop,- en grondwerk. Voor meer informatie:

  Telefoon: +31 (0) 575 494308
  E-mail: info@depoortejoppe.nl