Grondverzetbedrijf Apeldoorn

Ga voor de echte allrounder

Als u op zoek bent naar een allround bedrijf dat uw project in Apeldoorn zorgvuldig aan kan pakken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van De Poorte Joppe kunnen onszelf profileren als een grondverzetbedrijf, maar ook als sloopbedrijf gaan wij graag bij u te werk. Met een ruime ervaring kunt u altijd rekenen op de juiste medewerkers die u optimaal van dienst kunnen zijn. U kunt ons niet alleen als particulier in Apeldoorn benaderen, maar ook voor bedrijven hebben wij alles in huis om een betrouwbare partner te kunnen zijn. U kunt bij ons dan ook terecht voor grondverzet, sloopwerken, rioleringen, bestratingen, verhuur en allerlei verschillende grondwerken.

Verhuur voor iedereen

Mensen die op zoek zijn naar een verhuurbedrijf in Apeldoorn, voor het huren van verschillende materialen, kunnen bij ons uitstekend terecht. Als u materialen wilt komen huren, om bij u in Apeldoorn te gebruiken, hebben wij een aantal kwalitatieve materialen voor u beschikbaar.

Hieronder vindt u een overzicht van materialen die u bij ons kunt huren:

 • Kloofmachine
 • Verticuteermachine
 • Aanhangwagens
 • Trilplaten
 • Bladblazers
 • Dompelpomp voor vijvers
 • Bouwhekken
 • Kunststof rijplaten

Apeldoorn

Voor directe losse verkoop

Niet alleen kunnen wij bij u aan de slag met onze diensten, maar ook kunt u direct bij ons terecht. Op ons erf hebben wij een ruime voorraad van verschillende producten die u bij ons af kunt nemen. Daarnaast is het ook mogelijk om producten geleverd te krijgen, waarbij u bijvoorbeeld moet denken aan leveringen in Big Bags. Mocht u in Apeldoorn op zoek zijn naar verschillende soorten gesteente, graszaad, aarde, zand of plastic, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Schroom dan ook niet om ons te bellen of wij eventueel bij u in Apeldoorn willen komen leveren.

Contact

Als u meer wilt weten over de diensten die wij bij u in Apeldoorn kunnen leveren kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen u adviseren en voorzien van een offerte zodat u vooraf een overzicht krijgt van de kosten die uw project met zich meenemen. U kunt ons bereiken op verschillende manieren en bent uiteraard ook welkom om een keer bij ons langs te komen. U kunt ons bellen op ons vaste telefoonnummer, maar ook het sturen van een e-mail is natuurlijk een optie. Wij zullen u altijd snel en klantvriendelijk te woord staan om uw project in Apeldoorn samen met u te bespreken.

Recente Projecten

Recente Projecten

  Contact opnemen

  De poorte joppe

  Sinds 1945 zijn wij gevestigd het plaatsje Joppe in de gemeente Lochem. Tot 2017 onder de naam Vrielink Joppe. Onze werkzaamheden richten zich vooral op straat-, sloop,- en grondwerk. Voor meer informatie:

  Telefoon: +31 (0) 575 494308
  E-mail: info@depoortejoppe.nl