Grondverzetbedrijf Zutphen

Service voor iedere klant

Voor iedere particuliere of zakelijk klant is het mogelijk om in Zutphen contact op te nemen met De Poorte Joppe. Wij staan altijd voor u klaar als allrounder en hebben tal van diensten beschikbaar, o.a. grondwerken, sloopwerken en grondverzet, om uw project succesvol mee af te kunnen ronden. Met een ruime ervaring en voldoende medewerkers hebben wij altijd de mogelijkheid om voor uw project in Zutphen tijd te maken. Uiteraard kunt u bij ons grondverzetbedrijf altijd terecht, maar kunnen wij ook voor u als sloopbedrijf ons werk uitvoeren. Met alle mogelijkheden die wij te bieden hebben kunt u altijd rekenen op een betrouwbare partner. Wij zijn beschikbaar voor grondverzet, bestratingen, verhuur, en tal van overige werkzaamheden. Mocht u specifieke zaken uit willen voeren neem dan altijd snel contact met ons op. Alles is voor ons namelijk bespreekbaar.

Voor het huren van materialen

Heeft u een allrounder nodig, waarbij u kunt huren in Zutphen? U bent bij ons direct aan het juiste adres. Wij hebben allerlei verschillende materialen van een hoogwaardige kwaliteit beschikbaar voor verhuur. Wilt u weten wat voor materialen u in Zutphen eventueel kunt huren?

Hieronder hebben wij overzichtelijk een lijstje voor u opgesteld:

 • Kunststof rijplaten
 • Kloofmachine
 • Verticuteermachine
 • Aanhangwagens
 • Trilplaten
 • Bladblazers
 • Dompelpomp voor vijvers
 • Bouwhekken

Zutphen

Losse handelsproducten

Heeft u niet direct iemand nodig voor diensten, dan kunt u vanuit Zutphen ook bij ons terecht voor losse handelsproducten. Wij hebben tal van producten die uit voorraad in bijvoorbeeld Big Bags geleverd kunnen worden. Daarnaast kunt u ook zelf bij ons langs komen om producten met een aanhangwagen bij ons af te halen. Onder de producten die wij aan klanten in Zutphen verkopen kunt u kiezen uit onder andere aarde en zand. Daarnaast kunt u bij ons ook uitstekend terecht als u op zoek bent naar graszaad, plastic, of verschillende soorten gesteente.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden die wij u in Zutphen te bieden hebben? Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw bedoeling is. U kunt ons altijd snel telefonisch bereiken, maar een e-mail sturen kan natuurlijk ook een prima oplossing zijn. Als u contact opneemt kunt u altijd rekenen op een snel en vakkundig antwoord. Wij kunnen u voor uw project in Zutphen adviseren, maar ook het uitbrengen van een geheel vrijblijvende offerte behoort tot de vele mogelijkheden. Wacht niet langer en contacteer ons vandaag nog!

Recente Projecten

Recente Projecten

  Contact opnemen

  De poorte joppe

  Sinds 1945 zijn wij gevestigd het plaatsje Joppe in de gemeente Lochem. Tot 2017 onder de naam Vrielink Joppe. Onze werkzaamheden richten zich vooral op straat-, sloop,- en grondwerk. Voor meer informatie:

  Telefoon: +31 (0) 575 494308
  E-mail: info@depoortejoppe.nl