Grondverzetbedrijf Deventer

Kies voor een allround vakspecialist

Bent u als particulier of ondernemer in Deventer op zoek naar een bedrijf dat u optimaal van dienst kan zijn? De Poorte Joppe is dan het bedrijf dat u als grondverzetbedrijf of wellicht als sloopbedrijf kan helpen. Of het nu gaat om grond- of sloopwerken, wij hebben de juiste ervaring en kunnen tal van verschillende klussen snel en vakkundig voor u oplossen. U kunt altijd rekenen op ervaren medewerkers, die alles in huis zullen hebben om uw project te laten slagen. Onder de vele mogelijke diensten waarvoor u bij ons terecht kunt heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor grondverzet, bestrating, verhuur, productverkoop, rioleringen en tal van overige grondwerken. Bij ons kunt u er altijd op rekenen dat wij vakkundig te werk gaan. Bovendien kunt u bij ons rekenen op scherpe tarieven en zullen wij onze diensten verlenen met de beste service.

Huur bij ons ook materialen

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u verschillende materialen zou kunnen huren? Schroom niet om vandaag nog contact met ons op te nemen, want ook voor verhuur bent u in Deventer bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor iedereen in Deventer verschillende producten in de verhuur, die allemaal van hoge kwaliteit zijn.

Voor een goed beeld van de producten die wij u in Deventer kunnen verhuren, hebben wij hieronder een overzicht weergegeven:

 • Bouwhekken
 • Kunststof rijplaten
 • Kloofmachine
 • Verticuteermachine
 • Aanhangwagens
 • Trilplaten
 • Bladblazers
 • Dompelpomp voor vijvers

Deventer

Losse verkoop mogelijk voor alle klanten

Ook als u zoekt naar verschillende producten voor bezorging in Deventer of als u deze zelf af wilt halen kunt u bij ons terecht. Op onze grond kunt u namelijk tal van producten vinden die wij los kunnen leveren, maar ook in Big Bags. Uiteraard mag u hiervoor altijd langs komen. Als u vanuit Deventer losse verkoop producten wilt komen halen kunt u kiezen uit een ruim assortiment. Hierin verkopen wij onder andere zand en aarde, maar ook gesteentes, graszaad of plastic kunt u bij ons afhalen.

Neem contact met ons op

Heeft u meer informatie nodig over de diensten die wij bij u in Deventer kunnen verzorgen? Contact opnemen is uiteraard mogelijk en geheel vrijblijvend. U kunt bij ons altijd terecht als u een advies wilt ontvangen over bepaalde zaken, maar ook kunt u natuurlijk contact opnemen voor een geheel vrijblijvende offerte. Wat betreft uw project in Deventer kunt u uiteraard altijd rekenen op een snel en vakkundig antwoord. Schroom dan ook niet om ons vandaag nog telefonisch of per e-mail te benaderen.

Recente Projecten

Recente Projecten

  Contact opnemen

  De poorte joppe

  Sinds 1945 zijn wij gevestigd het plaatsje Joppe in de gemeente Lochem. Tot 2017 onder de naam Vrielink Joppe. Onze werkzaamheden richten zich vooral op straat-, sloop,- en grondwerk. Voor meer informatie:

  Telefoon: +31 (0) 575 494308
  E-mail: info@depoortejoppe.nl