Vanaf heden gaan wij verder onder De Poorte Joppe

Joppe, december 2016

Vrielink Joppe wordt De Poorte Joppe

De naamswijziging gaat per 1 januari 2017 in.

Loon- en Grondverzetbedrijf Vrielink Joppe bestaat al sinds 1945. In 2011 heeft Dirk van Helvoort het bedrijf overgenomen van de Familie Vrielink. Dirk heeft gedurende de eerste jaren het bedrijf voortgezet onder dezelfde naam. Maar vanaf 1 januari 2017 gaat Vrielink Joppe verder onder een nieuwe naam: de Poorte Joppe.

Dirk van Helvoort: “Deze nieuwe naam past perfect bij ons bedrijf. De Poorte is namelijk afgeleid van Poort. Naast dat ons bedrijf aan het begin van Joppe zit en men dit van oudsher ‘de Poort’ noemt, heeft de ‘Poort’ ook de betekenis van doorgang. En dat is precies wat wij doen; wij gaan door op de vertrouwde oude voet. Met dezelfde diensten en kwaliteit die de mensen van ons gewend zijn, echter alleen wel onder een nieuwe naam!”

De Poorte Joppe is een allround bedrijf met 18 vaste medewerkers en een groot aantal flexibele arbeidskrachten, . U kunt bij het bedrijf terecht voor onder andere straat-, sloop- en grondwerk. Daarnaast hebben zij ruime ervaring in het aanleggen van rioleringen. De Poorte Joppe werkt zowel voor bedrijven als voor particulieren. Voor meer informatie: www.depoortejoppe.nl.

Het bedrijf is gesloten van 24 december 2016 t/m 7 januari 2017.

Recente Projecten

Recente Projecten

    Contact opnemen

    De poorte joppe

    Sinds 1945 zijn wij gevestigd het plaatsje Joppe in de gemeente Lochem. Tot 2017 onder de naam Vrielink Joppe. Onze werkzaamheden richten zich vooral op straat-, sloop,- en grondwerk. Voor meer informatie:

    Telefoon: +31 (0) 575 494308
    E-mail: info@depoortejoppe.nl