Cultuurtechnische werken

Landoppervlakte in cultuur brengen

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om cultuurtechnische werken. We verzorgen deze werkzaamheden van het begin tot het einde, inclusief de afwerking. Met onze cultuurtechnische werken verbeteren we de gebruikswaarde van een bepaald gebied. U kunt bij cultuurtechnische werken o.a. denken aan ploegen, egaliseren, inzaaien, het maaien van gazons en bermen en de aanleg van recreatiegebieden.

Geschikt materiaal

We hebben veel ervaring met cultuurtechnische werken en gebruiken daarbij de juiste machines en materialen. Zo beschikken wij o.a. over frees-, egaliseer- en inzaaimachines. Snoeiwerk dat we verzorgen kunnen we tevens ter plekke versnipperen.

De Poorte Joppe heeft al meerdere manegebakken aangelegd. Hierbij verzorgen wij het gehele grondwerk, zoals het leveren en spitten van schoonzand maar ook de omheining aanbrengen kunt u aan ons overlaten. Uw weiland kunnen wij inzaaien met een graszaadmengsel dat speciaal is ontwikkel voor paarden.

Mogelijkheden

De mogelijkheden wat betreft onze cultuurtechnische werken zijn erg uitgebreid. Wilt u meer inzicht in wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Vul het contactformulier op deze pagina in of bel ons even op. Wij staan altijd voor u klaar met advies, informatie of een vrijblijvende offerte.

Recente Projecten

Recente Projecten